Om oss

Kunnskap og kompetanse

TPL Byggmesterfirma AS har en historie som strekker seg tilbake til 1985. Det har dermed blitt mer enn 25 år med hvor vi har vært involvert i uendelig mange oppdrag og arbeidsoppgaver relatert til bygg- og tømrerbransjen, og det er slik vi har blitt den bedriften vi er i dag. En bedrift med kunnskap, kompetanse, og med en stor mengde referanseprosjekter på Flekkerøy og ellers i Kristiansand-distriktet.

Vi har stor forståelse for at kunder forventer seriøsitet og kvalitet i alt som har med et byggeprosjekt å gjøre. Det å bygge er i dag forbundet med store kostnader. Uansett om kunder bruker sine sparepenger på å realisere boligdrømmen i form av et nybygg, om noen ønsker å ta vare på en eldre boligmasse ved å restaurere, eller om det skal bygges et næringsbygg, så er det forbundet med store kostnader. Det både skal og må vi respektere – og det gjør vi.

Vi utfører alt som er av oppdrag innen bygg- og tømrerbransjen. Fra det aller minste som for eksempel å justere en dør eller skifte et vindu, til å sette opp og ha totalentreprisen på en stor villa eller et næringsbygg. Likevel ligger nok hovedvekten av våre arbeidsoppgaver på nybygg av hus og hytter, rehabilitering, tilbygg og påbygg, bad, montering av kjøkken, skifte av vinduer, tak og parkett.

Har du et bygg- eller tømrerprosjekt som du ønsker utført, så ta gjerne kontakt med oss. Vår kunnskap og kompetanse vil komme deg og ditt prosjekt til gode.

Geir Lindevik, Arne Chr. Thorsen og Rolf Pedersen

 

Her finner du oss


Vis større kart